De bästa hotell- och hospitality management-skolorna i Schweiz, 2021

Schweiz är ett drömresmål för många av oss. Det vackra landet som är omgivet av alperna från alla håll och kanter är en av världens mest kända turistattraktioner. 

Bortsett från alla dessa kulturella aspekter utmärker sig landet också inom den akademiska sektorn, och har skapat sig en speciell plats bland studenter över hela världen.

Många känner inte till det, men Schweiz var hemvist för de allra första hotell-management-skolorna i världen, och lockar fortfarande aspiranter som längtar efter att gå vidare inom detta område. Här i den här texten kommer vi att se vilka skolor på den här fantastiska platsen som har tagit sig till topplistan!

 

  1. Hotellinstitutet Montreux: Hotel Institute Montreux är ett av de olika institut som finns i det vackra landet Schweiz. Skolan ligger i en av de mest natursköna delarna av landet och blandar både schweizisk gästfrihet och amerikansk affärskompetens på ett perfekt sätt. Förutom detta säkerställer de viktiga partnerskap med branschledare, för att kurserna ska förbli relevanta med de senaste trenderna och insikterna på dagens marknad. Med så många års erfarenhet av högklassig utbildning inom hospitality erbjuder de internationella ackrediteringar som ger de bästa karriärmöjligheterna för studenterna.
  2. Swiss Hotel Management School: Swiss Hotel Management School är ännu ett lovande alternativ för att studera hotellmanagement i Schweiz. Institutet är inrymt i ett f.d palatshotell och lägger tonvikten på “Learning by Doing”. En av de slående aspekterna av läroplanen på skolan är att den ger eleverna möjlighet att leva och lära sig hotellhantering i verkliga driftsanläggningar. Från olika ackrediteringar som Bachelor of Arts, Postgraduate Diploma och Master Programmes har kandidater gott om möjligheter att utöka både sina kunskaper och karriärmöjligheter när de studerar vid institutet.
  3. International Management Institute: International Management Institute är ett av de privata och framgångsrika managementinstituten i Schweiz. Högskolan har högkvalificerade kärnfakulteter som stöds av gästföreläsare, vilket gör inlärningen ännu roligare. Med ett varierat utbud av ackrediterade kurser i läroplanen blandar högskolan också inlärningsmöjligheter med praktisk utbildning för att hjälpa studenterna att få insikter i branschen på rätt sätt. Tillsammans med detta gör det breda utbudet av jobbmöjligheter i både Schweiz och utomlands till ett toppval för studenter över hela världen.
  4. HTMi Hotel and Tourism Management Institute i Schweiz: För alla de kandidater som ser fram emot ljusa karriärmöjligheter inom hospitality management är detta institut ett av de bästa valen. Hotel and Tourism Management Institute Switzerland förbereder studenterna för globala framtidsutsikter inom hotell- och turismsektorn. Med högkvalitativ utbildning och utmärkta faciliteter kombinerar institutet både samtida behov med de aktuella insikterna inom hotell- och restaurangbranschen och ger på så sätt studenterna stora möjligheter att utnyttja sin fulla potential. Bortsett från det har studenter som avslutar kursen framgångsrikt en chans att bli rekryterade på ledande hotell världen över. Allt detta och mycket annat har gjort institutet till en pionjär inom hotell- och restaurangbranschen i dag.
  5. Business and Hotel Management School: Ett av de ledande instituten i Schweiz för studier i hotellmanagement och är ett utmärkt val ur alla aspekter. Beläget i Luzern ligger det vackra campuset utspritt i hjärtat av staden och ligger inom gångavstånd från varandra. En av de bästa sakerna med institutet är att det inte kompromissar med utbildningskvaliteten och att branschutbildning är en stor del av läroplanen. Utöver det har högskolan också band med olika placeringsbyråer och ger därmed studenterna en möjlighet att arbeta inte bara i Schweiz utan även i Asien, Europa och Nordamerika.
  6. Glion Institute of Higher Education: Glion Institute of Higher Education grundades 1962 och har sedan dess blivit en av de bästa platserna för att studera hospitality management. Högskolan kombinerar akademisk excellens med praktiska färdigheter och praktikplatser vilket gör det lätt för studenterna att förbättra karriärmöjligheterna. Med fokus på att utveckla färdigheter som är en förutsättning i dagens konkurrensutsatta värld har Glion också givande praktikplatser för studenterna för att de enkelt ska kunna uppnå sina karriärambitioner.

Läs originalartikeln från ceoworld.biz här.