Programmen syftar till att utveckla studentens uppskattning för Europeisk matlagningskonst, samtidigt som de får lära sig moderna trender. Både konditor- och kockutbildningarna kombinerar praktiska ämnen med ledarskapskurser.
Syftet är att studenten ska utvecklas till en framtida ledare i köket. Culinary Arts Academy är en modern kockskola med starka kontakter inom både den kulinariska branschen och den akademiska världen.
Programmen innehåller även betalda internationella praktikperioder, där studenterna får möjlighet att arbeta på några av världens främsta restauranger och hotell.
Kockutbildning Vegetariansk kockutbildning Konditorutbildning
Kombination av teori, praktiska kurser och arbetslivserfarenhet gör att studenten utvecklar både de teoretiska kunskaperna och de praktiska färdigheterna som krävs för att bli en framgångsrik internationell kock eller konditor.
Med små klasser, 12 studenter i varje grupp, ger våra erfarna lärare varje student den uppmärksamhet som krävs för att de ska utvecklas i köket. Vi erbjuder internationella konditor- och kockutbildningar med toppmoderna faciliteter, i hjärtat av Europa.
Tony Olsson
Den svenska mästerkonditorn Tony Olsson är ambassadör för skolan, vilket innebär att han deltar i master classes, tillfrågas om läroplanen, samt erbjuder praktik och ett exklusivt stipendium till ambitiösa konditorstudenter!
Skolans officiella partners
Studenter berättar
Att baka med en Svensk känsla: Hur svensk konditorskonst bygger ett varumärke i USA
En pratstund med Tony Olsson – ny ambassadör för Culinary Arts Academy Switzerland