Hotellutbildning med många olika inriktningar

Hotellutbildning i Schweiz

Funderar du på en hotellutbildning utomlands kan Swiss Education Group erbjuda dig en mängd olika inriktningar.

Har du studerat ekonomi och gillar business passar du kanske på HIM Hotel Institute Montreux.

Älskar du design och formgivning? Är du intresserad av events? Då bör du titta närmare på SHMS Swiss Hotel Management School.

Är du utåtriktad och gillar turism så passar förmodligen César Ritz Colleges.

Alla hotellutbildningarna kan finansieras via CSN

Ökad efterfrågan på hotellutbildning

Hotellbranschen växer stadigt, och är en av de största arbetsgivarna i världen. 89% av våra studenter har chefsposter inom 5 år, och nästan alla jobbar på internationella lyxhotell. Läs vidare på vår sida om en snabbväxande bransch.

Våra utbildningar passar dig som vill studera utomlands i en mångkulturell miljö. Skolorna är belägna i Schweiz, och anses vara några av de absolut främsta i branschen. Den Schweiziska traditionen inom hotellutbildning är välkänd över hela världen. Vi erbjuder till diplomutbildning, kandidatexamen och magisterexamen för den som vill specialisera sig ytterligare. Alla utbildningarna är ackrediterade.

Under din tid som student finns det möjligheter till en rad olika aktiviteter, sport, resor och utflykter. Det görs också besök på restauranger, vingårdar mm inom ramen för utbildningen. Studenttiden i Schweiz är ett minne för livet för de flesta, och startskottet på en spännande karriär.

Två gånger om året arrangerar vi ett internationellt rekryteringsforum, IRF. Där träffar de största och mest framgångsrika hotellkedjorna våra studenter, intervjuar och rekryterar dem. IRF är numera världskänt som en av branschens bästa rekryteringsmässor.

Våra skolor har dessutom ett omfattande nätverk av fd studenter (alumner) som hjälper varandra med goda råd inför den framtida karriären. Alumnerna finns utspridda över hela jordklotet. Och det finns möjligheter även för den som inte vill resa så långt. Också i Sverige växer hotell och besöksnäringen.

Är du intresserad kontakta våra duktiga studievägledare, så hjälper dig med allt du behöver veta.