Culinary Arts Academy, Switzerland rankad som en av världens bästa kockskolor

Culinary Arts Academy, Switzerland, med sina två campus i Luzern och Le Bouveret, rankas som av de bästa kulinariska utbildningarna i världen av nyhetssajten Chef’s Pencil. Men, vad gör egentligen en skola till en av de absolut bästa?

Chef’s Pencil ⎮ Swiss education

Har du själv funderat på att utbilda dig till kock? Kanske är mat eller bakverk din absolut största hobby i livet? De flesta yrkesverksamma kockar idag håller med om att kockskolor är en bra väg att gå för att få in en fot i köksdörren.

Kockutbildning   Konditorutbildning   Vegetarisk kockutbildning

Skolornas tekniska träning och utbildning ger studenterna den kunskap som de behöver, för att stå ut bland den hårda konkurrensen. De förbereder även för den disciplin som krävs för att bli duktig och hur man hantera den stress som ofta finns i köket till och från. Eller som Chef’s Pencil uttrycker det:

“With a reputation of being one of the most well-respected culinary institutions in the world, the Culinary Arts Academy, located in Switzerland and a member of Swiss Education Group, prepares students for their future career journey, focusing on entrepreneurship as well as kitchen skills.”

Entreprenörskap och kontakter värda sin vikt i guld

Vad utmärker då en av de bästa skolorna i världen? Förutom de grundläggande kunskaperna som krävs för att jobba i kök och om råvaror, så får du lära dig ovärderlig kunskap om hur du driver din egna restaurang. Allt från hur du skapar en meny och kostnader för att driva en restaurang till marknadsföring och ledarskap. Något som Swiss Education Group och Culinary Arts Academy är extra stolta över att kunna erbjuda är våra unika kontakter i branschen – över hela världen. Vad sägs om Anton Mosimann som samarbetspartner och hans privata fine dining club i London eller Ritz Paris?

Chef’s Pencil ⎮ Swiss education

Vårt tillvägagångssätt och filosofi är kulinariska traditioner med känsla för moderna trender. Efter examen blir våra studenter experter inom fine dining – på högsta internationell nivå. Förutom våra enskilda kurser och Bachelor program erbjuder vi även en mastersutbildning i International Business in Culinary Management.

Vill du ansöka om en av de 300 högt eftertraktade platserna? Kontakta en studievägledare redan idag!

Kontakta oss