Swiss Education Group gasar för fullt på Montreux Grand Prix

freddiemercurymontreux

Samsyn vad gäller gemensamma värderingar av tradition och excellens har gjort att Swiss Education Group är en sponsor till det prestigefyllda eventet sedan 2012.

Under fyra dagar är staden Montreux till bredden fylld av spänning tack vara det spektakulära Montreux Grand Prix och Swiss Education Group var där under varje del av upplevelsen.

Eventet startade på kvällen den 13 september på Place du Marché på stränderna av sjön Geneva där bilälskare och samlare njöt av bra musik och utsökta smårätter.

montreuxgrandprix

I egenskap av en entusiastisk bilsamlare och beundrare av fina bilar tog kocken Anton Mosimann förarna til Le Bouveret på lördagen den 15 september för ett pitstop på César Ritz Colleges Switzerland där han gav en privat rundtur av Mosimann-kollektionen.

Jag är alltid väldigt glad att komma tillbaka till denna exceptionella plats där jag förverkligade mina drömmar. Jag är djupt förankrad i regionen och jag är extra stolt att ha haft möjligheten att lämna detta viktiga arv till Schweiz under en av de mest prestigefyllda skolorna i världen.

Anton Mosimann, OBE.

mosimannmontreuxgrandprix

Den spektakulära galakvällen huserade 300 gäster på Fairmont Montreux Palace. Anton Mosimann förberedde sin kända risotto med assistans av nio studenter från Culinary Arts Academy som serverade rätten vid hans sida.

Som en affärsverksamhet i Montreux är det viktigt att stötta aktiviteterna i regionen. I år är vi glada att välkomna Anton Mosimann och vi skulle vilja tacka honom varmt för hans engagemang i Swiss Education Group, i våra studenter och i Montreux Grand Prix.

Benoît Samson, Chief Brand Officer på Swiss Education Group.

montreuxgrandprixmosimann

På eventets sista söndag var förarna och deras team bland de 400 gäster som tog sig upp för den slingrande vägen till Caux Palace där SHMS-studenter förberedde och serverade en imponerande grill under den lysande solen och med utsikt över Vaud Riviera.

Artikel översatt från engelska till svenska. Om du vill läsa originalartikeln på engelska så hittar du den här