Svenska gymnasieelever på skräddarsydd studieresa i Schweiz på välkända Hotel Institute Montreux.

23 elever från Malmö Borgarskolas nya gymnasieprogram BAHM åkte till Schweiz och Hotel Institute Montreux (HIM) för en intensivkurs i Hospitality och företagsekonomi.

På det internationella gymnasieprogrammet Business Administration in Hospitality Management (BAHM) blandas gedigna akademiska kurser från IB:s Diploma Programme med en praktisk del med inriktning mot service- och hotellindustrin. Det är ett program som är utformat för att rusta eleverna för internationella karriärer samtidigt som utbildningen även ger eleverna en fördel på den svenska arbetsmarknaden då deras globala kunskaper och deras internationella utbildning står ut från mängden. Det är helt enkelt ett brett program som samtidigt ger eleverna specialkunskaper inom den växande service-och hotellindustrin.

Gymnasieprogrammet är ett samarbete mellan Swiss Education Group ,HIM och Malmö Borgarskola. Det är unikt i sitt slag då det ger svenska elever en möjlighet att få uppleva hur arbetslivet fungerar ute i världen. Den schweiziska praktiskt inriktade undervisningsmetoden tillför även något alldeles extra till programmet och gör att eleverna blir eftertraktade på arbetsmarknaden.