Våra skolor är bland de sju bästa i världen

Toppnoteringar av QS ranking 2024. Läs vidare om varför våra fyra skolor värderas så högt av arbetsgivare och branschen som helhet!

Läs mer om våra fyra toppskolor

Öppet hus hos Swiss Education Group

Öppet hus

Är du intresserad av en eller flera av våra skolor och känner att du vill få ett eget intryck av hur det är att studera hos oss? Då är du mer än välkommen!

Läs mer om öppet hus

Aktivt studentliv

En stor del av upplevelsen att studera i Schweiz är livet utanför skolan. Träffa nya vänner från alla världens hörn, samt många intressanta utflykter, resor, sport och fritidsaktiviteter.

Läs mer om studentlivet

Goda karriärmöjligheter.

Goda karriärmöjligheter

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry” och är en av världens snabbast växande branscher, både internationellt men även i Sverige.

Läs mer om karriärmöjligheterna

Uutiset

Hotell management utbildning

När du ska välja hotell management utbildning bör du planera strategiskt, och välja de bästa möjligheterna för den långsiktiga karriären. …   →

Flight Hospitality Conference i Dublin

FLIGHT – Future Leaders in Global Hospitality & Tourism Flight Hospitality Conference i Dublin 16/6-17/6 Konferensen anordnas varje år av …   →

Konditorstudent fick praktik på Noma

Hon trodde att möjligheten till praktik på Noma var en omöjlighet. Speciellt med den lilla erfarenheten hon hade. Har man …   →

Konditorstudent på praktik till Osteria Fransecana: världens bästa restaurang.

För ett par år sedan uppmärksammade Ditte Gustafsson ett tv-program där svenska kockar åkte runt till olika restauranger runtom i …   →

Vill du bli någon utöver det vanliga? Flytta till London!

London är en knepig stad att sätta fingret på. Ungefär som överallt annars i världen har staden två sidor. London …   →

Hur lyckas man med Bearnaisen?

Vi frågade kockstudenten Lars Petter Suikkari från Culinary Arts Academy om hur man lyckas med Bearnaisen. Här är hans tips: …   →

5 saker du inte kan vara utan i köket

Vi frågade kockstudenten Lars Petter Suikkari från Culinary Arts Academy om vad du inte kan vara utan i köket. Här …   →

Så lyckas du bygga starka nätverk

Vi frågade Swiss Hotel Management School alumnen Lisa Roberti om hur man lyckas bygga ett bra nätverk – och behålla …   →