Events Våren 2018
Missa inte våra events under våren! Denna kalender uppdateras med jämna mellanrum:
- NOLIA Karriär, Luleå 13 februari
- NOLIA Karriär, Umeå 15 februari
- NOLIA Karriär, Östersund 20 februari
- NOLIA Karriär, Sundsvall 22 februari
Missa inte våra events under våren! Denna kalender uppdateras med jämna mellanrum:
Jag har alltid velat studera hospitality på en seriös skola med ett bra rykte och därför kändes studierna här i Schweiz verkligen som det perfekta valet, då de verkligen är i världsklass!Det skiljer sig väldigt mycket från att studera i Sverige. Det är ett väldigt högt tempo, men lärarna här är riktigt duktiga och det gör deras lektioner lätta att förstå, vilket håller studiemotivationen uppe.
Säga om min tid där. Sen dag ett har jag lärt mig mycket, inte bara om detsom har undervisats utan också mycket om mig själv och studenterna på skolan som kommer från alla världens hörn. Att ha tagit möjligheten att studera på César Ritz är det bästa beslutet jag fattat. Jag ska börja min tredje termin på César Ritz Colleges och jag har bara positiva saker att berätta!
Livet på HIM har gett mig många nya erfarenheter och jag har träffat många inspirerande studenter och lärare under mina 2 år på HIM. Studieklimatet i vackra Montreux är ett plus till denna fantastiska utbildning som har inneburit att jag är närmare mina mål att få en framgångsrik karriär inom hospitality. Att ha möjligheten att åka vartsomhelst under de två praktikterminerna är en fantastisk möjlighet och ett perfekt sätt att få erfarenhet från branschen.
Jag går just nu första året på SHMS i Montreux. Redan två månader in i utbildningen trivs jag ofantligt bra. Det akademiska är oerhört bra, och faktiskt inte så svårt om man trivs med det, och atmosfären är underbar. Man lär sig väldigt mycket både studiemässigt samt övrigt. Det är ett fantastiskt sätt att få en blick över alla världens kulturer och människor. Gemenskapen är förvånansvärt bra, med tanke på att här finns så många elever från så många olika bakgr… Read more
Jag gör för tillfället praktik på ett av de bästa 5-stjärniga hotellen i Prag – Mandarin Oriental. Det är ett relativt litet hotell, men med helt otroliga kollegor. Under min praktik har jag fått ta del av och lära mig alla uppgifter inom Front Office, och dessutom på den högsta nivån av service!
En kort och intensiv utbildning som gett mig möjlighet till praktikplats på femstjärnigt hotell, vilket jag aldrig trott att jag skulle hamna på. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet från kök eller inte innan. För mig var det helt nytt att jobba i kök och en del hade erfarenhet sen innan i min klass. Men det är små klasser vilket är väldigt bra och man jobbar både självständigt och i team. Ger många möjligheter vart du än vill i världen och det bästa är att träffa så… Read more
Mitt namn är Lucia och jag studerar andra året på IHTTI.
Jag började i februari 2018 och jag blev verkligen förvånad över den vackra miljön i Neuchâtel och hur utmärkt universitetet såg ut.
Lärarna är mycket vänliga och omtänksamma, de kommer alltid att erbjuda sin hjälp om du har några bekymmer. Det känns bra att vara student här. Speciellt under första månaden, jag lärde mig att ta risker och att kliva ut från min comfortzone. Nu vågar jag ta risker och lita på mig själv.
Utbildningarna h… Read more
Det första som jag tycker är helt fantastiskt är att vi har “resident assistents” som hjälper oss elever när vi kommer till skolan med att checka in på vårt rum. De som är “RAs” är elever själva så de ger en bra insikt på hur allting fungerar och är i allmänhet väldigt trevliga och framåt. Vilket är väldigt bra att ha när man är helt ny till en skola och inte känner en kotte.Det jag också minns från de första dagarna och gillade väldigt mycket var det att vi … Read more
Något av det bästa med Culinary Arts Academy Switzerland är personerna man lär känna från hela världen. Samt för mig, att få chansen att lära mig ifrån alla världens olika kök, genom mina kamrater.
En annan sak som sticker ut mycket med denna skolan är deras kontaktnät, något som jag är säker på att jag kommer ha nytta utav.
Man kan, förutsatt att man presterar bra, få chansen att jobba i några utav världens bästa restauranger, och det är ju därför man är just här, för att lära s… Read more
Jag tycker att mina tre år i Schweiz har varit grymma. Först och främst att ta steget att flytta från Sverige och sin comfort zone. När det kommer till själva utbildningen så är jag väldigt nöjd. Först och främst att vi hade praktik delat med teori, som är ett utmärkt upplägg. Man kommer ifrån skolbänken lite och har möjlighet att flytta vart man vill i hela världen,vilket är en väldigt bra erfarenhet.Generellt så tycker jag alla kurser är relevanta, man lär sig a… Read more
Tel: +46 760 29 64 64
Mail: info@swisseducation.se
This site uses cookies, for more info visit: Privacy