SHMS får erkännande som Apple Distinguished School

SHMS-Swiss Hotel Management School har blivit utnämnt till en Apple Distinguished School efter att ha mött kriterierna för innovation, ledarskap och utmärkt utbildningsnivå.

Skolan är otroligt stolta över att ta emot denna utmärkelse och har under flera års tid lagt stor vikt på att kombinera modern teknologi och kreativ inlärning med en traditionell Schweizisk hotellutbildning i världsklass.

Sedan iPads integrerades i allt lärande 2014 har skolan arbetat hårt för att utveckla nya inlärningsmöjligheter. Sedan dess har SHMS lyckats skapa en unik skolmiljö där studenter lär sig både praktiska kunskaper samt de moderna kompetenser som efterfrågas av industrin, så som kritiskt tänkande, kommunikation och kreativitet.

Numera är mobil teknologi en del av allt lärande på SHMS, vare sig man är i klassrummet, organiserar ett event eller praktiserar på skolans olika restauranger eller housekeeping avdelningar. Tack vare Apples prestigefyllda utnämning kommer skolan nu kunna fortsätta att utveckla sina metoder för att erbjuda studenterna en ännu bättre utbildning och kompetenser för en framgångsrik karriär.