Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy, Switzerland är känt som en av världens främsta kock- och konditorskolor. Med sina två campus i Lucerne och i Le Bouveret, ligger skolan i hjärtat av Europa, omringat av kulinariska traditioner från både Italien och Frankrike.

Programmen syftar till att utveckla studentens uppskattning för Europeisk matlagningskonst, samtidigt som de får lära sig moderna trender.

Både konditor- och kockutbildningen kombinerar praktiska ämnen med ledarskapskurser. Syftet är att studenten ska utvecklas till en framtida ledare i köket. Programmen innehåller även betalda praktikperioder där studenterna får möjlighet att arbeta på några av världens främsta restauranger.

Kombination av teori, praktiska kurser och arbetslivserfarenhet gör att studenten utvecklar både de teoretiska kunskaperna och de praktiska färdigheterna som krävs för att bli en framgångsrik internationell kock eller konditor.

Med små klasser, 12 studenter i varje grupp, ger våra erfarna lärare varje student den uppmärksamhet som krävs för att de ska utvecklas i köket. Vi erbjuder internationella konditor- och kockutbildningar med toppmoderna faciliteter, i hjärtat av Europa.

Program

Studenter berättar

konditorstudier2FridtjofSofia Söderberg – till vänster, studerade på Culinary Arts Academy och gick konditorprogrammet. Hon är just nu i Toscana och gör sin praktik. Följ hennes resa på hennes blog: BakFia

Att ha tillgång till ett brett kontaktnät och möjligheten att praktisera hos välrenommerade konditorer världen över är bara en av många anledningar till att jag valde Culinary Arts Academy Switzerland – Sofia Söderberg

Fridtjof  B. Kringlebotn – till höger, går den internationella kockutbildningen och fick sin praktik på Mossimans i London, kocken som lagar mat åt det engelska kungahuset. Läs om hur det gick till när han fick sin praktik – Så här kniper du drömpraktiken

Skolans nyckelpartners, där studenterna får möjlighet att lära sig av några av världens främsta kockar:

 

Sitemap