Culinary Arts Academy, Switzerland är känt som en av världens främsta kock- och konditorskola. Med sina två campus i Luzern och i Le Bouveret, ligger skolan i hjärtat av Europa, omringat av kulinariska traditioner från både Italien och Frankrike.

Programmen syftar till att utveckla studentens uppskattning för Europeisk matlagningskonst, samtidigt som de får lära sig moderna trender.

Både konditor- och kockutbildningarna kombinerar praktiska ämnen med ledarskapskurser. Syftet är att studenten ska utvecklas till en framtida ledare i köket. Programmen innehåller även betalda praktikperioder där studenterna får möjlighet att arbeta på några av världens främsta restauranger.

CAAS-Lucerne-Building
CAAS-Lucerne-praliner
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin2
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin
CAAS-ChefTanahashi-LeBouveret-action
CAAS-building
CAAS-ChefTanahashi_LeBouveret_action
CAAS-koksplats
CAAS-Lucerne-konstverk
CAAS-Lucerne-kockar
caas-nunoacacio
PlayPause
CAAS-Lucerne-Building
CAAS-Lucerne-praliner
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin2
CAAS-Chef-Series-Vladimir-Mukhin
CAAS-ChefTanahashi-LeBouveret-action
CAAS-building
CAAS-ChefTanahashi_LeBouveret_action
CAAS-koksplats
CAAS-Lucerne-konstverk
CAAS-Lucerne-kockar
caas-nunoacacio
previous arrow
next arrow

Kombination av teori, praktiska kurser och arbetslivserfarenhet gör att studenten utvecklar både de teoretiska kunskaperna och de praktiska färdigheterna som krävs för att bli en framgångsrik internationell kock eller konditor.

Med små klasser, 12 studenter i varje grupp, ger våra erfarna lärare varje student den uppmärksamhet som krävs för att de ska utvecklas i köket. Vi erbjuder internationella konditor- och kockutbildningar med toppmoderna faciliteter, i hjärtat av Europa.

Vegetariskt alternativ -kockutbildning

Vi erbjuder nu även alternativet att göra vår utbildning Swiss Grand Diploma in Culinary Arts med 100 % vegetarisk matlagning.

Läs mer om vår vegetariska utbildning!

Program

Internationell kockutbildning

Internationell kockutbildning

En bred och intensiv Kockyrkesutbildning med huvudfokus på franska och italienska matlagningstekniker. Totalt 12 månader internationell betald praktik på lyx- och Michelinrestauranger ingår i utbildningen.
Konditorutbildning

Konditorutbildning

Konditorutbildning i världsklass. Studera “Konditori och chokladkonst” vid Culinary Arts Academy Switzerland. Programmet Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts är en intensiv ettårig konditorutbildning.
Kulinarisk konst - kandidatexamen

Kulinarisk konst - kandidatexamen

En internationell kockutbildning med fokus på Entreprenörskap. Utöver en intensiv kockutbildning med internationell praktik på michelinrestauranger så kommer du även att utveckla en egen affärsplan för att öppna en egen verksamhet.
Vegetarisk kockutbildning

Vegetarisk kockutbildning

Vegetariska recept tar allt mer plats i den kulinariska världen, vilket lett till behovet av en specialiserad vegetarisk kockutbildning. Det finns en mängd olika skäl till varför fler och fler väljer att äta vegetariskt och detta innebär även a...

Studenter berättar

konditorstudier2FridtjofSofia Söderberg – till vänster, studerade på Culinary Arts Academy och gick konditorprogrammet. Hon är just nu i Toscana och gör sin praktik. Följ hennes resa på hennes blog: BakFia

Att ha tillgång till ett brett kontaktnät och möjligheten att praktisera hos välrenommerade konditorer världen över är bara en av många anledningar till att jag valde Culinary Arts Academy Switzerland – Sofia Söderberg

Fridtjof  B. Kringlebotn – till höger, går den internationella kockutbildningen och fick sin praktik på Mossimans i London, kocken som lagar mat åt det engelska kungahuset. Läs om hur det gick till när han fick sin praktik – Så här kniper du drömpraktiken

BESTÄLL INFORMATION

Skolans nyckelpartners, där studenterna får möjlighet att lära sig av några av världens främsta kockar: