César Ritz Colleges Switzerland är världens bästa hotellskola och Swiss Education Group topprankad

seg_ice_crcs_no 1 hotel school

César Ritz Colleges Switzerland har blivit korad som världens bästa hotellskola. César Ritz Colleges Switzerland stod sig väldigt bra i både i-graduate ISBSB index och THE-ICE 2018 ISBSB Global index, som resulterade i en första plats som overall winner. THE-ICE och i-graduate rankar studenters upplevelse och hur nöjda de är med sin skolgång från start till examen. En mätning som görs mellan 3 miljoner studenter och 1,400 skolor världen över.

Swiss Education Group står sig stark över hela världen

Förutom att våra utbildningar är i absoluta världsklass och högt eftertraktade av en hel bransch, så är våra campus topprankade som de bästa i världen när det kommer till din helhetsupplevelse på skolan. Vi ligger även i den absoluta toppen inom studentföreningar och när det kommer till hur bra våra lärare är enligt studenterna.

The-ICE mätningen har idag blivit en standard för att säkra en viss kvalité i turistnäringen världen över. För att vi ska kunna erbjuda den bästa utbildningen inom service och restaurang arbetar vi ständigt med att förbättra oss på alla sätt vi kan. På Swiss Education Group studerar vi noga och använder oss av de insikter och information som kommer från mätningarna. Allt för att försäkra oss om att vi kan fortsätta ge en studentupplevelse utöver det vanliga och utbilda människor till att bli de just bästa i världen på sitt yrke.

Studenterna som förändrar en hel bransch

Det som gör dessa mätningar så värdefulla och viktiga för hela branschen är att de kommer direkt från alla olika skolors studenter runt om i världen och bygger på deras egna perspektiv på  sin utbildning . Att enbart studenter tillfrågas och att svaren inte kommer från branschtidningar, lärare eller externa analysföretag är för att man inte ska få inkonsekvent eller osann information om deras upplevelse. Detta blir då ett väldigt exakt instrument för oss att se om vi lever upp till våra egna och våra studenters höga förväntningar på utbildningarna.

Läs mer här