César Ritz Colleges – 40 år av innovation och entreprenörskap

Mitt i det bubblande Luzern, på stranden av Genevesjön eller vid foten av Matterhorn. César Ritz Colleges Switzerland ger dig en modern och konkurrenskraftig utbildning inom hospitality och business, mitt ibland några av världens vackraste platser.

César Ritz Colleges Switzerland erbjuder två stycken olika campus runt om Schweiz för dig som student att välja på. Luzern för dig som vill ha stadsliv i en av världens vackraste städer. Le Bouveret, den lilla byn för dig som bo nära naturen och längs med den vackra Genevesjön. Ditt sista år samt din masters, om du väljer att läsa det, gör du på vårt campus i Brig. I båda våra campus i Luzern och Le Bouveret delar du lokaler med våra vänner på Culinary Arts Academy Switzerland. I Luzern finner du våra chokladälskande pastry artsstudenter och i Le Boveret finner du våra framtida stjärnkockar. En win-win situation så att säga, vad du än väljer.

Hos César Ritz CollegesSwitzerland, kan du välja att läsa till en kandidatexamen, Bachelor of Arts in Hospitality Business Management, på någon av ovanstående campus. Vill du efter dina studier finslipa dina färdigheter och vidareutvecklas ännu mer, för att ge dig en extra unik position på arbetsmarknaden, kan du söka till mastersprogrammet, Master of International Business in Entrepreneurship, som ligger vid vårt campus i Brig. Nämnde vi att Brig ligger vid foten av Matterhorn och ett skidtag bort från de världskända skidorterna Zermatt och Saas-Fee?

Vår kandidatexamen sker i samarbete med Washington State University och mastersprogrammet med University of Derby, UK. Detta innebär att då får dubbla examens, en från oss och en från respektive universitet.

En unik kombination

Så, vad är det då som gör våra skolor så speciella? Och varför ska du plugga här? Vad som gör oss så unika är vår blandning av teoretisk och praktisk undervisning. Vi tror starkt att den bästa kunskapen kommer från praktiska övningar på riktiga arbetsplatser. Under 22 veckor per år har du undervisning på skolan, där vi också varvar med teori och praktiska övningar, kurser och uppgifter. Mellan dessa veckor så har du även betald praktik mellan fyra till sex månader, vart du vill i världen – och varje år.

Redan när Mr. César Ritz själv startade skolan för 40 år sedan, genomsyrades vår filosofi av entreprenörskap och innovation. Vi lägger stor vikt på personlig utveckling där vi uppmuntrar affärstänk- och entreprenörskap. På en multikulturell basis och gemenskap. Allt i andan av César Ritz och hans känsla för klass och utmärkt service. Efter din examen har du inte enbart en eftertraktad position på arbetsmarknaden, utan även en fullt utvecklad och stark affärsplan, redo att sättas i verket!

Efter skolan

Vad du kan ta dig an och göra efter skolan är egentligen bara din egen kreativitet och sinne som sätter gränserna. För hospitality genomsyrar de flesta branscher och där business och entreprenörskap breddar dina möjligheter ännu mer. Ska du sedan göra verklighet av din detaljerade affärsplan finns det verkligen inget tak för vad du kan arbeta med.

Är du fortfarande fundersam över ifall César Ritz Colleges Switzerland och hospitality är rätt för dig? Då tycker vi du ska lyssna på några av våra tidigare studenter och hur deras karriärer ser ut efter avslutade studier hos oss.

Läs om Patric Farah och hur en masters i hospitality förändrade hans liv.

Eller hur Munkhjargal Mungunshagai enastående karriär som säljare. Allt med en examen från César Ritz Colleges Switzerland.

Läs hur Mason Tasiyana berättar hur det är att studera tillsammans med människor från hela världens hörn och kulturer.

Tror du oss fortfarande inte? 2019 blev César Ritz Colleges Switzerland rankad till en andra plats i THE-ICE Global Premier Ranking. Där studenter rankar och betygsätter sin utbildning, världen över.

Vill du veta ännu mer om livet i Schweiz eller hur det är att plugga på César Ritz Colleges Switzerland, kontakta en av våra studievägledare.