Alumn blir yngsta medlemmen i Sverige att tilldelas Les Clefs d’Or International

 

16 feb 2018
Erik Montoya tog emot sina “gyllene nycklar” den 18 januari under en ceremoni på Hotel Diplomat i Stockholm

Med examen från 2016 står nu Erik sida vid sida med 12 medlemmar i Sverige som den yngsta medlemmen i sin sektion på bara 24 år.

Jag är hedrad och stolt över att vara del av en så välrenommerad organisation som Les Clefs d’Or, framförallt på ett så här tidigt stadie av min karriär inom Hospitality.

Eriks professionella resa började starkt i form av ett management-program efter examen. Vid slutförandet av detta erbjöds han positionen som Front Office Supervisor på det 5-stjärniga hotellet Upper House vilket gjorde honom med sina 22 år till den yngsta Supervisorn av ett 5-stjärnigt hotell i Sverige. Tillsammans med den som hade rollen som General Manager utvecklade han positionen ytterligare vilket idag inkluderar att han har Concierge-tjänsten under sin ledning.

Erik ansökte om Les Clefs d’Or (eller “The Golden Keys”) för att vidare utveckla sin syn på högklassig service och öppna fler dörrar i sin karriär med målet att nå en management-position vid 25 års ålder.

Jag har alltid varit på jakt efter stora utmaningar och det finns ingen större utmaning än att kunna möta gästers förväntningar genom att hålla i de gyllene nycklarna som kan öppna alla dörrar.

Les Clefs d’Or är en professionell samarbetsorganisation av hotellvärdar, med cirka 4000 medlemmar i över 80 länder och på 530 destinationer, i varje del av världen. Du kan känna igen Concierge Clefs d’Or genom nycklarna de visar upp på kragen av sin uniform. De korsade gyllene nycklarna är mer än en symbol för organisationen, de är en symbol för garanterad kvalitet och service. Läs mer om organisationen här: www.lesclefsdor.org/

 

Erik tog examen från Swiss Hotel Management School med en kandidat i Hospitality and/or Events Management.

Artikel översatt från engelska till svenska. Om ni vill läsa originalartikeln på engelska så hittar ni den här