Har du en passion för choklad och bakelser? Vill du förvandla en hobby till ett yrke?
Den 11-14 oktober 2018 ställer vi ut på BAK- & CHOKLADFESTIVALEN på Stockholmsmässan i Älvsjö.
Våra studierådgivare är på plats för att berätta allt om vår utbildning och tre föredetta elever och en av skolans kockar kommer även att hålla i en rad workshops.
Torsdag-Söndag
Sara Nilsson, hjärnan bakom Rock’n’Roll Pastry Arts och känd från Dessertmästarna kommer att hålla i pralin-workshops under alla festivalens dagar.
Fredag
Chef Yann från Culinary Arts Academy Switzerland kommer visa hur man blåser sockerfigurer.
Fredag-Lördag
Sofia ”Bak-Fia” Söderberg aktuell i 7e säsongen av Dessertmästarna kommer visa hur man gör desserter för alla sinnen.
Fredag-Lördag
Danna Vu ,en av dessertkockarna i Stockholm Culinary Team kommer visa hur man kan göra lyxiga petit fourer, det finns även chans att man kommer kunna provsmaka!
Lördag-Söndag
Chef Yann från Culinary Arts Academy Switzerland kommer visa hur gör vackra konstverk i choklad.
Kom förbi och prata med oss om vår utbildning inom Swiss Pastry & Chocolate Arts och inspireras av våra konditorstjärnor. Hoppas vi ses där!
Om du vill ha mer information om vår utbildning så får du gärna skicka ett meddelande här på hemsidan eller mejla oss på [email protected]. Du kan även läsa mer om vår konditorutbildning här.