Swiss Education Group lanserar forskningsprojekt om Covid-19 påverkan på branschen

Swiss Education Group i samarbete med Mandarin Oriental Hotel Group, ägare av några av världens mest luxuösa resorter, tillsammans med flertalet schweiziska industripartners har meddelat att de tillsammans startat ett forskningsinitiativ. Projektet avser att identifiera de bästa tillvägagångssätten för krishantering samt drift och strategier för återhämtning. Detta genom intervjuer, besök och undersökningar som ska integreras i skolornas läroplan.

Coronapandemin har orsakat kaos i världsekonomin. Den globala hotell- och restaurangbranschen är bland de branscher som drabbats hårdast. Nu när reserestriktioner och stängda gränser, till följd av pandemin, är på väg att lätta avser Swiss Education Group att undersöka hur lyxresorts hanterar krisen. Studien avser att identifiera de bästa tillvägagångssätten samt ta vara på värdefull kunskap från tiden under och efter krisen. Detta ska sedan inkluderas i vårt utbildningsmaterial för drift och ledarskap. Flertalet frågor rörande gästupplevelse, hälsa och säkerhet samt tekniska utmaningar och ändringar i drift i rådande miljö fortsätter vara högaktuella och måste ses över.

“Vi har ett långtgående partnerskap med Swiss Education Group och är glada över att få dela relevanta insikter och stötta ett så meningsfullt utbildningsprojekt.”

Paul Clark, HR chef Mandarin Oriental Group

“Resultatet av studien kommer kommuniceras och bli integrerad i våra skolors läroplan från och med september 2020 och framåt. Denna pandemi har skapat värdefull kunskap och insikter för den utbildning som våra studenter går som blivande ledare och yrkesverksamma i branschen. Vi är väldigt glada över att kunna samarbeta med Mandarin Oriental Hotel Group och andra framstående schweiziska företag.”

Yong Shen, Deputy VD Swiss Education Group

Om Mandarin Oriental Group

Prisbelönta Mandarin Oriental Hotel Group är ägare av några av världens mest luxuösa hotell, resorter och bostäder. Från sina asiatiska rötter till ett globalt varumärke, Mandarin Oriental Group driver idag 33 hotell och sju bostadskomplex i 23 länder, där varje fastighet reflekterar deras orientaliska arv. Mandarin Oriental har flertalet hotell och boenden under utveckling, samt är en medlem av Jardine Matheson Group.