Nu finns ett student-designat café på Hotel Institute Montreux

12 dec 2017

Varje hörn av detta café är skapat av våra studenters kreativitet.

Termin tre designade och skapade studenterna konceptet bakom Coffee o’ Clock, det välstylade caféet på campus som en del av sina studier.

HIM-studenten Beijia Yang delar med sig av bakgrundshistorien bakom detta innovativa och spännande projekt.

Vad var inspirationen bakom konceptet?

Konceptet bakom Coffee o’ clock är kopplat till att hjälpa kunder att hitta ett mer balanserat liv. Vi försöker skapa medvetenhet kring att äta hälsosamt och att göra medvetna konsumtionsval som stöttar planeten. Till exempel är alla ingredienser i vår mat ekologiska och engångsprodukter så som servetter och bestick är återvinningsbara.

Vilken typ av upplevelse hoppas du att kunderna ska ha?

De primära kunderna på Coffee o’ clock är lärare, personal och studenter på HIM.

Mellan hårt arbete eller studier kan de komma hit och njuta av en kopp kaffe och känna sig bekväma och avslappnade. Den upplevelsen är också vad som ligger bakom namnet vi valt.

Hur har lektionerna hjälpt till att förbereda er inför detta projekt?

För att vara ärlig var detta ett ganska stort projekt! Vi skapade grupper om fyra studenter med åtminstone 1 MIB2-student i varje grupp. Den slutgiltiga designen innehåller några element från varje grupp. Det är verkligen ett arbete som hela klassen ligger bakom.

Vad rekommenderar du från menyn?

Personligen rekommenderar jag smoothies och smörgåsar. Det finns inga tillsatser i smoothien vilket gör den hälsosam, och mackorna är verkligen goda!

Artikel översatt från engelska till svenska. Om ni vill läsa originalartikeln på engelska så hittar ni den här