Laga något av din talang – sök en kockutbildning i världsklass

Har du ett brinnande intresse för mat? Är du kanske samtidigt en entreprenör av naturen och drömmer om att driva eget inom restaurangvärlden? Vill du ta dig ut i världen? Då har vi rätt utbildning för dig i hjärtat av Schweiz!

Vi på Culinary Arts Academy, Switzerland brinner för att utbilda de bästa kockarna i världen. Genom våra unika utbildningar så förbereds du inte enbart för att jobba i kök av världsklass. Du drömmer kanske om att driva din helt egna restaurang eller vill skapa förändring i branschen till det bättre? För oss är det viktigt att du får alla de moderna verktygen du kan tänkas behöva – genom hela din karriärsresa.

Ingen tidigare erfarenhet behövs

Det bästa? Du behöver ingen tidigare erfarenhet, bara din ambition! Och du kan välja själv hur mycket tid du vill spendera på skolan. Vi lovar dock att vårt vackra campus, Le Bouveret, som ligger vid Genèvesjön får dig att vilja stanna länge. Och våra toppmoderna kök gör din utbildning om möjligt ännu roligare. Vi erbjuder dig följande:

  • Tre månader plus praktik: En kort intensivutbildning med garanterad praktik för dig som vill få in så mycket kunskap du kan på kort tid.
  • Sex månader plus praktik: Här lär du dig allt det praktiska som man behöver för att bli en framgångsrik kock. Du avslutar med praktik där du sätter allt du lärt dig i praktiskt arbete.
  • Nio månader plus praktik: Här erbjuder vi dig en avancerad kockutbildning som förbereder dig för att jobba med branschens bästa. Dina kulinariska kreationer kommer verkligen att stå ut från mängden, där dessert ses som en konstform…

Träffa de största och bästa i branschen

Varje år erbjuder vi dig något helt unikt som du inte hittar någon annanstans; the International Recruitment Forum. Hit kommer alla de stora företagsledarna i branschen från de bästa hotellen och restaurangerna för att träffa just dig och dina studiekamrater. Här ges du möjlighet att söka din drömpraktik eller hitta ditt drömjobb – vart som helst du vill i världen. Vad sägs om Kapstaden, New York eller Tokyo?

För dig som har ett stort intresse för alla sorters mat, gillar att upptäcka nya kulturer och har stora ambitioner – är vi rätt för dig. Behovet av välutbildade kockar är idag enormt och det är hög efterfrågan på våra studenter.

PS. Vi är erkända som enda schweiziska kockskola av World Association of Chefs’ Societies.

Ta första steget för att nå dina drömmar. Välkommen in med din ansökan idag! Ansök här!

Kontakta vår studievägledare Love Starke för mer information: +46 723 666 156
[email protected]