En karriär inom Hospitality: Ett jobb för livet

06 Okt 2017

Hospitality erbjuder ett jobb på en dynamisk scen där ditt arbete kan leda till en femstjärnig karriär.

Det har varit åtta år för mig nu i den här branschen med Swiss Education Group. Åtta år av att stötta unga individer och hjälpa dem lysa under deras utbildning inom Hospitality, utvecklingen av deras praktiska förmåga och på vägen mot deras karriärsmål. I min nuvarande roll har jag möjligheten att jobba en-till-en med stigande stjärnor inom hospitality och framtida legender i att leda och driva hotell. Så vad gör en bransch perfekt för den som är vänlig, social och extrovert?

Mina topp tre anledningar följer nedan:

Din kärlek till människor anses vara en professionell tillgång

Det är svårt att fejka ett genuint leende! Varje dag inom hospitality möter och interagerar du med olika människor och det är absolut nödvändigt att ha en passion för dem och deras önskemål. Att vara bra på att lyssna, ha en vänlig framtoning och ett öga för detaljer kommer att ta dig långt i branschen.

Varje dag erbjuder en möjlighet att vara en helt ny version av dig

En karriär inom hospitality innebär att du får chansen att återuppfinna dig själv varje dag. Att anpassa sig efter nya utmaningar och situationer är en del av jobbet i denna dynamiska och ständigt föränderliga industri. Din förmåga att byta hattar från en minut till nästa kommer inte bara garantera att du aldrig blir uttråkad utan kommer också vara djupt uppskattat av din arbetsgivare.

Din insats innebär att skapa oförglömliga upplevelser för andra

Varje dag inom hospitality innebär en möjlighet att skapa fantastiska minnen för dina gäster eller kunder. Ingen glömmer sin bästa resdag eller bröllopsdag. Föreställ dig nu att du spelar en central del i hur de upplever detta speciella tillfälle. Ett drömjobb!

Vanessa Moret är Head of Career Services för Swiss Education Group.

Artikel översatt från engelska till svenska. Om ni vill läsa originalartikeln på engelska så hittar ni den här