Sofia Söderberg håller i en kostnadsfri dessertworkshop den 19 maj där hon kommer lära dig hur du enkelt kan få ihop en vacker dessert med olika texturer, smaker och tekniker!
Sofia tog klivet ut ur trygghetszonen och flyttade till Schweiz för att bli dessertkonditor. Efter examen från Culinary Arts Academy Switzerland jobbade hon som pastrychef på gourmetrestaurangen Sala Dei Grappoli som ligger i underbara Toscana. Sofia har även hunnit med att ta brons i Dessertmästarna 2018 och har nyligen startat sitt alldeles egna företag: SmakSäker Dessert & Choklad.
Om du är nyfiken på att själv ta steget och göra verklighet av din passion eller om du har en del erfarenhet men känner att du skulle vilja lära dig mer så kom på Sofias Dessertworkshop den 19 maj på Aronsborgs Konferenshotell, Bålsta. Vad väntar du på? Dessertworkshopen är gratis!
Anmäl dig till Sofias gratis workshop!
OBS! Det är gratis att delta men du måste anmäla dig genom att mejla : [email protected]