Food & Beverage Management - Swiss Education Group

Food & Beverage Management

Yrkesutbildning

Schweiziskt certifikat i Food & Beverage Management, diplomutbildning

På denna intensiva 18 månaders utbildning i food & beverage management så förbereds du för en framtida internationell karriär som chef för mat & dryck-avdelningar på bland annat 5-stjärniga hotell, lyxkryssningar, eventbolag och högklassiga restauranger.

Teoretiska & praktiska lektioner

Under tiden på skolan så genomgår du en bred variation av både teoretiska och praktiska kurser. Utöver de praktiska momenten lär du dig även kostnadskontroll, menyplanering, grundläggande bokföring och generella servicestudier.

IHTTI lägger en stor vikt på alla studenters personliga och professionella utveckling. Detta innebär att kursen ”Personal Development & Leadership” är en väldigt viktig del av utbildningen. Här lär du dig dels att bli en bättre och mer effektiv ledare men också att utveckla dina personliga egenskaper.

Efter denna kombination av praktisk service, relaterade teoretiska ämnen och en ledarskapskurs så blir du fantastiskt förberedd för att gå ut och göra din praktik och därefter din karriär.

Tolv månaders internationell betald praktik – Management Training

Efter ett halvår på skolan i Schweiz så gör alla studenter tolv månaders internationell betald praktik. Denna praktik sker ofta som Management Trainee på F&B-avdelningen på 5-stjärniga hotell eller lyxresorts. Med hjälp av skolans fantastiska internationella nätverk så kommer du ha möjlighet att göra praktik precis vart du vill i hela världen samtidigt som tränas till att bli en ledare i branschen. Det är en unik möjlighet att få en internationell erfarenhet av att jobba inom service i absolut världsklass.

Helt CSN-finansierad internationell upplevelse

Under tiden på skolan så ingår mat och boende på IHTTIs campus i Caux. Eftersom utbildningen är ackrediterad och CSN-berättigad så kan du finansiera hela din vistelse i Schweiz med hjälp av CSNs studiemedel.

All undervisning sker på engelska och campuset är väldigt internationellt med alla världens hörn representerade. Detta innebär att du inte kommer bara få en utbildning i världsklass men även skaffa vänner och knyta kontakter över precis hela världen.

Ansökningsdokument:

  • Gymnasiebetyg
  • CV
  • Kopia på giltigt pass
  • Personligt brev

Skicka dina ansökningsdokument direkt till antagning@swisseducation.se 

  KONTAKTA OSS FÖR PERSONLIG VÄGLEDNING
Sitemap