Upptäck vår yrkesutbildning, Swiss Certificate in Food & Beverage Studies

På denna intensiva 18-veckors utbildning i Food & Beverage Management, förbereds du för en framtida internationell karriär som chef för mat & dryck-avdelningar på bland annat 5-stjärniga hotell, lyxkryssningar, eventbolag och högklassiga restauranger.

Teoretiska & praktiska lektioner

Under tiden på skolan genomgår du en bred variation av både teoretiska och praktiska kurser. Utöver de praktiska momenten, lär du dig även kostnadskontroll, menyplanering, grundläggande bokföring och generella servicestudier.

SHMS – Swiss Hotel Management School lägger en stor vikt på alla studenters personliga och professionella utveckling. Detta innebär att kursen ”Personal Development & Leadership” är en väldigt viktig del av utbildningen. Här lär du dig dels att bli en bättre och mer effektiv ledare, men också att utveckla dina personliga egenskaper.

Efter denna kombination av praktisk service, relaterade teoretiska ämnen och en ledarskapskurs, blir du förberedd för att gå ut och göra din praktik och därefter din karriär.

  Jag vill veta mer om utbildningen

Tolv månaders internationell betald praktik – Management Training

Efter fem månader på skolan i Schweiz, gör alla studenter tolv månaders internationell betald praktik. Denna praktik sker ofta som Management Trainee på F&B-avdelningen på 5-stjärniga hotell eller lyxresorts. Med hjälp av skolans fantastiska internationella nätverk, kommer du att ha möjlighet att göra praktik precis var du vill i hela världen, samtidigt som du blir tränad om hur du blir en ledare i branschen. Detta är såklart en helt unik möjlighet att få en internationell erfarenhet i världsklass!

Helt CSN-finansierad internationell upplevelse

Under tiden på skolan ingår alla måltider, boende, hälsoförsäkring och mycket mer! Eftersom utbildningen är ackrediterad och CSN-berättigad så kan du finansiera hela din vistelse i Schweiz med hjälp av CSN:s studiemedel.

All undervisning sker på engelska och campuset är väldigt internationellt med alla världens hörn representerade. Detta innebär att du inte kommer bara få en utbildning i världsklass men även skaffa vänner och knyta kontakter över precis hela världen.

Ansökningsdokument:

  1. Gymnasiebetyg
  2. CV
  3. Personligt brev
  4. Passkopia
  5. Ifylld ansökningsblankett
 Ansök till utbildningen idag!