Öppet hus hos Swiss Education Group

Öppet hus

Är du intresserad av en eller flera av våra skolor och känner att du vill få ett eget intryck av hur det är att studera hos oss? Då är du mer än välkommen!

Läs mer om öppet hus

Boka vägledningsmöte

Boka vägledningsmöte

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta våra trevliga studierådgivare och diskutera både utbildningarna och praktiska saker.

Boka vägledningsmöte

Aktivt studentliv i Schweiz.

Aktivt studentliv

En stor del av upplevelsen att studera i Schweiz är livet utanför skolan. Träffa nya vänner från alla världens hörn, samt många intressanta utflykter, resor, sport och fritidsaktiviteter.

Lär mer om studentlivet

Goda karriärmöjligheter.

Goda karriärmöjligheter

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry” och är en av världens snabbast växande branscher, både internationellt men även i Sverige.

Läs mer om karriärmöjligheterna

Uutiset

Praktikant på ett femstjärnigt hotell vill en dag öppna eget

Intervju med en student från Sverige En praktikplats är nödvändig för varje student som vill få ett försprång på sin yrkesbana. Maja Nylundh, som för närvarande praktiserar på The Oberoi   →

Hospitality hjälpte mig att nå framgång inom finansbranschen

Intervju med en av Hotel institute Montreux-alumn från Sverige Den här veckan hade vi ett trevligt tillfälle att träffa Robin Falk, en av de senaste alumnerna från HIM – Hotel   →

7 anledningar till varför du bör göra praktik utomlands

enligt en HIM-student som gör praktik i Maldiverna Arbetsgivare letar alltid efter begåvade personer med dokumenterad yrkeserfarenhet. Som hotellstudent vid Hotel Institute Montreux och praktikant på det femstjärniga Waldorf Astoria   →

Framgångsrecept för en kock

Intervju med Årets Konditor 2022-finalisten Andreas Modd Synen på framgång är kanske olika för varje individ. Att bli erkänd av den kulinariska eliten på nationell nivå är dock utan tvekan   →

Hur blir man chefskock vid 24-års ålder?

Intervju med en svensk alumn från Culinary Arts Academy Den här veckan hade vi nöjet att träffa en av våra Culinary Arts Academy-utbildade konditorer. Född i Filippinerna och uppvuxen i   →

En pratstund med Tony Olsson – ny ambassadör för Culinary Arts Academy Switzerland

Det är aldrig en vanlig sak att prata med den tidigare kaptenen för det svenska konditorlandslaget, OS-guldmedaljören, den berömda glassinnovatören och Sveriges mest framstående konditor – den kulinariska legenden själv,   →

Valde utbildning efter att ha byggt upp en karriär i flera år

Intervju med en student från Norge Den här veckan pratade vi med en ambitiös blivande hotellchef. Med sex års arbetslivserfarenhet i bagaget bestämde sig May för att pausa arbetet och   →

Norska Kristins väg till topputbildning i Schweiz

Intervju med en student från Hotel Institute Montreux Kristin kommer från en liten stad i västra Norge och hade inte mycket tidigare erfarenhet av hotell management. Hon var därför lite   →