Slide 1
Läs vidare om våra utbildningar i Schweiz:
All undervisning på engelska
Slide 2
Läs vidare om våra utbildningar i Schweiz:
Svenskt studielån gäller
Slide 3
Läs vidare om våra utbildningar i Schweiz:
Internationell studiemiljö

Öppet hus hos Swiss Education Group

Öppet hus

Är du intresserad av en eller flera av våra skolor och känner att du vill få ett eget intryck av hur det är att studera hos oss? Då är du mer än välkommen!

Läs mer om öppet hus

Boka vägledningsmöte

Boka vägledningsmöte

Vill du veta mer? Tveka inte att kontakta våra trevliga studierådgivare och diskutera både utbildningarna och praktiska saker.

Boka vägledningsmöte

Aktivt studentliv i Schweiz.

Aktivt studentliv

En stor del av upplevelsen att studera i Schweiz är livet utanför skolan. Träffa nya vänner från alla världens hörn, samt många intressanta utflykter, resor och fritidsaktiviteter.

Lär mer om studentlivet

Goda karriärmöjligheter.

Goda karriärmöjligheter

Hotell-, restaurang-, service- och upplevelsebranschen kallas internationellt, “the Hospitality Industry” och är en av världens snabbast växande branscher, både internationellt men även i Sverige.

Läs mer om karriärmöjligheterna

Uutiset

Hotellstudier för en karriär bortom hotellbranschen

Intervju med en norsk alumn från Hotel Institute Montreux Hur väljer du en karriär som passar dig när det finns otaliga alternativ? Liksom många unga   →

Bara en masterexamen bort från din drömkarriär

Intervju med en avgångsstudent från HIM – Hotel Institute Montreux

Att skapa en inlärningsmiljö som är öppen för alla

Övergången till universitetet är ett av de första stegen in i vuxenlivet – en chans att utforska, växa och utmana sig själv på nya och   →

Vad krävs för att starta en karriär på Four Seasons?

Intervju med en belgisk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan har vi träffat en begåvad och målmedveten student från Belgien som inte är   →

Schweizisk utbildning, amerikansk praktik och en värld full av möjligheter

Intervju med en svensk student från Hotel Institute Montreux Den här veckan träffade vi en sprudlande ung talang, och snart utexaminerad student från Hotel Institute   →

Det bästa med att göra bakverk är naturligtvis godiset!

Något som började som en hobby efter skolan tar nu Lina till tävlingar på på internationell nivå. Sedan hon avslutade programmet Pastry & Chocolate Arts   →

Pumpasoppa: Bra för själen

Denna smakrika, rostade pumpasoppa, även kallad joumou, kommer från Haiti och tillagas traditionellt den 1 januari som en symbol för landets självständighet. Här är en   →

Studentrecept: Ostronäventyr

Ostron, även känt som “havets mjölk”, är en av gourmandernas favoritmat. När du serverar ostron med det här receptet får du unika kombinationer av fruktiga   →