Hotellutbildning, design & management - Studera till hotellchef

Hotell och design management

Kandidatutbildning

Hotellutbildning med fokus på management & design - SEG

IHTTI School of Hotel and Design Management – skolan för framtidens kreativa ledare.

En utbildning som fokuserar på hospitality management och design. Programmet på IHTTI är framtaget tillsammans med några av hotellbranschens främsta representanter.

När vi frågade företagen vilka egenskaper de efterfrågar hos framtidens ledare, så nämndes egenskaper som: kreativitet, goda personalledaregenskaper, förmågan att driva ett koncept och projekt framåt, en ledare som får saker gjort, en ”doer”.

Programmet “Swiss Hospitality and Design management” skolar elever till färdigheter inom just detta. En hotellutbildning med alla dess praktiska aspekter, samt internationella ledarskapstekniker och etablerade samarbeten med några av världens främsta varumärken gör utbildningen på IHTTI helt unik.

Efter två års utbildning på IHTTI har studenterna:

  • Ett års arbetslivserfarenhet.
  • Två rekommendationsbrev.
  • Ett Swiss Diploma i Hotel Operations Management.

Efter tre år på IHTTI har studenterna, förutom ovan nämnda:

  • En akademiskt krediterad Kandidatexamen BA (HONS) från University of Derby i England.
  • En Kandidatexamen från IHTTI-School of Hotel Management, Caux.
  • Ett diplom från AH&LA, American Hotel & Lodging Association, i USA.

Vi erbjuder givetvis även Postgraduate Diplomas och Masterprogram som du hittar här

Vill du veta mer om programmet så boka ett vägledningsmöte med en av våra studievägledare genom att fylla i en intresseanmälan.

Lämna en intresseanmälan

Programpartners

Det unika programmet som erbjuds på IHTTI har sin bas i våra officiella partners som har varit med och utvecklat programmet samt tar en aktiv roll genom föreläsningar, studiebesök och möjligheten för studenten att jobba direkt med våra partners i projekt och studier. Våra partners på IHTTI är:

HBAJohn PaulAlessiAndaz Hublot

Malin Holmgren visste inte vad hon skulle utbilda sig till. Efter att ha fått information om möjligheterna med att plugga hospitality i Schweiz åkte hon dit för att göra det. Idag ångrar hon ingenting, bortsett från lite brist på lösgodis. Lär mer här.

Swiss Diploma i Internationell Hotell Service Management – 2 år varav 1 år praktik

Efter två års studier, av vilket ett helt år består av betald praktik, så erhåller studenten ett Schweiziskt diplom i ”Hotel Operations Management”, dvs. hur man effektivt leder den dagliga driften på ett hotell och i en restaurang. Detta är grunden och hörnstenarna som man sedan bygger vidare sin akademiska utbildning samt sin internationella karriär på.

Swiss Higher Diploma i Hotell och Design Management – 2.5 år varav 1 år praktik

Efter att ha tagit sitt “Swiss Diploma” fortsätter studenten och läser ytterligare en teoritermin och erhåller då sitt “Swiss Higher Diploma”. Det är nu man specialiserar sig och skaffar sig spetskompetens inom just Hotell och Design management. Detta program är den traditionella Schweiziska utbildningen, en utbildningsgrad som funnits i över 100 år inom den internationella hotellbranschen.

Kandidatprogram i Hotell och Design Management – 3 år varav 1 år praktik

Detta unika program som skolar en kreativ ledare är exklusivt framtaget i samarbete med några av världens främsta hotellchefer och hotellkedjor. Varumärkesbyggnad, inredning och Auto Cad är några av de spännande kurser som erbjuds. Självklart är grunden en hotell management utbildning. Efter avslutad examen kan studenten välja att läsa vidare mot en magisterexamen på någon av SEGs skolor, eller för all del, på vilket universitet som helst i världen då studenten erhåller fulla akademiska krediter (180 ECTS).

Ansökningsdokument:

  • Gymnasiebetyg
  • CV
  • Kopia på giltigt pass
  • Personligt brev

Skicka dina ansökningsdokument direkt till antagning@swisseducation.se 

  KONTAKTA OSS FÖR PERSONLIG VÄGLEDNING
Sitemap