Master of International Business in Hotel and Design Management – Lär dig designa och driva din verksamhet

Det här programmet ger studenterna möjlighet att avancera för att bli nästa generations Luxury Hospitality Managers. Unikt för programmet är möjligheten att utveckla en skarp förståelse för design, med nyckelmoduler inom inredningsdesign, i samband med nya trender och strategier inom luxury hotel management.

En femstjärning utbildning inom hotel design management

Programmet på SHMS – Swiss Hotel Management School för samman de vitala kunskaperna inom hotel management med praktisk och operativ träning. Fördjupa din analytiska och problemlösande förmåga, och komplementera genom att applicera den inom luxury hotel design. Finjustera din förmåga inom management med tyngdpunkt på positioner inom den högsta ledningen och personlig utveckling. Som utexaminerad kommer du att vara väl positionerad för att svara på efterfrågan efter multikompetenta managers i en konkurrenskraftig atmosfär.

Hotell- och design management

Programpartners

Det unika programmet som erbjuds på SHMS har sin bas i våra officiella partners som har varit med och utvecklat programmet samt tar en aktiv roll genom föreläsningar, studiebesök och möjligheten för studenten att jobba direkt med våra partners i projekt och studier. Våra partners på SHMS är:

Boka vägledningsmöte

Postgraduate Diploma i Internationell Hotell och Design Management – 1 år varav 6 månader praktik

Postgraduate programmet på SHMS erbjuder studenten som redan har en kandidatexamen eller minst tre års arbetslivserfarenhet möjligheten att, genom ett intensivt management program, påbörja sin karriär i en ledande position inom hospitality. Programmet fokuserar på fyra huvudämnen, Hotell-management, Mat och Dryck kunskap, Hotell-operations och Design management. Med en utmärkt kombination av akademiska ämnen och praktisk kunskap ges studenten den grund som behövs för att bygga en framgångsrik karriär, i en ledande position, inom hotell och hospitality management.

Masterprogram i Företagsekonomi inom Hotell och Design Management – 1 år varav 6 månader praktik

Denna masterexamen är utvecklad och designad för studenter vars målsättning är att erhålla avancerad teoretisk kunskap i ämnen inom lyxutveckling, hotelldesign och ledarskap på styrelsenivå. Genom programmet får studenten utveckla färdigheter inom analysering, kritisk utvärdering, applicering av professionella metoder och den teoretiska kunskap som krävs för att på ett rigoröst sätt lösa problem och utveckla en affärsrörelse inom hospitality. Programmet har utvecklats i samarbete med SHMS internationella partners och har erkänts/ackrediterats av dessa.

Antagningskriterier: Postgraduate Diploma / Masterprogram:

  1. Kandidatexamen eller minst tre års arbetslivserfarenhet i en ansvarsfull position inom hospitality.
  2. Rekommenderad minimi ålder: 21 år
  3. Engelskanivå motsvarande: VG i Engelska B från gymnasiet eller TOEFL 500+ eller IELTS 5.0 eller 50+ poäng på “Oxford Online Placement Test “(OOPT), detta erbjuds gratis av SEG.
  4. Godkänt gymnasiebetyg
  5. Motivationsbrev
  6. Ett CV
  7. Kopia på giltigt pass

Finansiering

Samtliga utbildningar inom SEG-Swiss Education Group är CSN-berättigade och man kan få studielån, merkostnadslån samt studiebidrag för samtliga studieveckor, inklusive praktikterminen. I avgiften ingår skolavgift, boende, mat, skoluniform, försäkring etc. Det enda man behöver utöver detta är fickpengar. Varje student är unik och möjligheten att finansiera sina studier skiljer sig åt från fall till fall. Under vårt inledande studierådgivningsmöte går vi igenom hur andra elever har finansierat sina studier och ser på möjligheter på hur just du kan finansiera dina.

Kontakta oss