Yrkesutbildningar

Swiss Education Group erbjuder världsledande yrkesutbildningar till Kock, Konditor, Food & Beverage Manager och Hotellchef.

Dessa utbildningar riktar sig mot dig som söker en kortare intensiv utbildning med praktiskt fokus för att snabbt kunna ta dig ut i branschen och starta din karriär.

Utbildningarna kategoriseras av mycket praktisk undervisning som återspeglar de krav som branschen ställer på sina framtida ledare. I samtliga utbildningar så ingår totalt 12 månaders internationell betald praktik för att du skall få så mycket värdefull arbetserfarenhet som möjligt utöver din utbildning på skolan.

På samtliga utbildningar så ingår mat och boende under tiden på skolan och de är givetvis fullständigt CSN-berättigade. Klicka på en utbildning nedan för att läsa mer eller kontakta oss för att boka ett vägledningsmöte där vi går igenom dina frågor och utbildningarna i detalj tillsammans.

Ifall du har en längre arbetserfarenhet från Hotell- och Restaurangbranschen rekommenderar vi att du istället tittar på vår Mastersutbildningar.

Boka vägledningsmöte
Internationell kockutbildning

Internationell kockutbildning

En bred och intensiv kockutbildning med huvudfokus på franska och italienska matlagningstekniker. Internationell praktik ingår som en del av utbildningen.
Konditorutbildning

Konditorutbildning

Konditorutbildning i världsklass. Studera “Konditori och chokladkonst” vid Culinary Arts Academy Switzerland. Internationell praktik ingår som en del av utbildningen.
Kontakta oss