Swiss Education Group erbjuder världsledande yrkesutbildningar till Kock, Konditor, Food & Beverage Manager och Hotellchef.

Dessa utbildningar riktar sig mot dig som söker en kortare intensiv utbildning med praktiskt fokus för att snabbt kunna ta dig ut i branschen och starta din karriär.

Utbildningarna kategoriseras av mycket praktisk undervisning som återspeglar de krav som branschen ställer på sina framtida ledare. I samtliga utbildningar så ingår totalt 12 månaders internationell betald praktik för att du skall få så mycket värdefull arbetserfarenhet som möjligt utöver din utbildning på skolan.

På samtliga utbildningar så ingår mat och boende under tiden på skolan och de är givetvis fullständigt CSN-berättigade. Klicka på en utbildning nedan för att läsa mer eller kontakta oss för att boka ett vägledningsmöte där vi går igenom dina frågor och utbildningarna i detalj tillsammans.

Ifall du har en längre arbetserfarenhet från Hotell- och Restaurangbranschen rekommenderar vi att du istället tittar på vår Mastersutbildningar.

Boka vägledningsmöte
Diplom i Hotell Management

Diplom i Hotell Management

Vår tvååriga hotell management-utbildning tillhandahåller alla praktiska nyckelämnen som krävs för att driva ett 5-stjärnigt hotell. Dessutom ingår totalt ett års internationell betald praktik på några av världens mest framstående hotellkedjor, vilket ger di...
Food & Beverage Management

Food & Beverage Management

Under denna utbildning så förbereds du för en karriär som chef för Mat & Dryck-avdelningar på internationella lyxhotell, resorts, lyxkryssningar och liknande verksamheter. Tolv månader av utbildningen sker på internationell ”Management Training”....
Internationell kockutbildning

Internationell kockutbildning

En bred och intensiv Kockyrkesutbildning med huvudfokus på franska och italienska matlagningstekniker. Totalt 12 månader internationell betald praktik på lyx- och Michelinrestauranger ingår i utbildningen.
Konditorutbildning

Konditorutbildning

Konditorutbildning i världsklass. Studera “Konditori och chokladkonst” vid Culinary Arts Academy Switzerland. Programmet Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts är en intensiv ettårig konditorutbildning.
Kontakta oss