Studentreportage

Studier i ett slott, uppe i bergen, i Schweiz…behöver vi säga mer? De är passionerade och har skinn på näsan …   →

Studier i ett slott, uppe i bergen, i Schweiz…behöver vi säga mer?

De är passionerade och har skinn på näsan – beredda att göra allt för att din upplevelse ska bli så bra som möjligt. Som att utmana dina smaklökar eller vakta din nyfödda bebis, bakom receptionen, medan du parkerar bilen. De är nyfikna, engagerade och öppna.

Lisas intresse för hospitality började på hennes farmors restaurang i Bordeaux. Petter är renskötaren från Norge som skulle bli pingvinforskare men bytte riktning till den kulinariska världen. Louise har alltid brunnit för ledarskap. Christoffer från Södertälje har skaffat sig sin arbetslivserfarenhet hos hotelljättarna i Dubai.”. Alla hittade de en gemensam plats – meckat för hotellvärlden, Schweiz.

Så vilka är de och vad har de gemensamt? Vi tog ett snack med människorna bakom morgondagens hotell- och restaurangupplevelser. Vi pratar så klart om våra blivande stjärnor – hotellstudenterna i Schweiz. Vi har fått möjlighet att intervjua fyra studenter, som idag studerar på några av Schweiz mest prestigefyllda hotellskolor, om livet som hotellstudent och hur de ser på det som ska bli deras bransch.

Läs och inspireras: Ambassadorreportage.pdf

studentreportage