[my_calendar id=”my-calendar”]
[my_calendar id=”my-calendar”]
Jag går nu första året på SHMS. Det absolut finaste och bästa med att komma till denna skola är att man träffar människor från hela världen, man får nya vänner för livet, utökar sina kunskaper i det engelska språket eftersom utbildningen är på engelska. Du lär dig Franska, och dina lärare kommer från alla världens hörn!
Under min tid i skolan har jag utvecklats extremt mycket, inte bara inom det kulinariska men utan också som person. Man lär känna människor från de flesta länder och man får samtidigt presentera Sverige för dem.
Det är väldigt stor skillnad på Culinary Arts Academy och på skolor i Sverige, det är mer strikt här men samtidigt känns det som att alla möjligheter finns. Skolans kontakter och rykte gör att man får praktikplatser och jobb på de allra bästa restaurangerna!
Jag tycker att mina tre år i Schweiz har varit grymma. Först och främst att ta steget att flytta från Sverige och sin comfort zone. När det kommer till själva utbildningen så är jag väldigt nöjd. Först och främst att vi hade praktik delat med teori, som är ett utmärkt upplägg. Man kommer ifrån skolbänken lite och har möjlighet att flytta vart man vill i hela världen,vilket är en väldigt bra erfarenhet.Generellt så tycker jag alla kurser är relevanta, man lär sig a… Read more
Jag går just nu första året på SHMS i Montreux. Redan två månader in i utbildningen trivs jag ofantligt bra. Det akademiska är oerhört bra, och faktiskt inte så svårt om man trivs med det, och atmosfären är underbar. Man lär sig väldigt mycket både studiemässigt samt övrigt. Det är ett fantastiskt sätt att få en blick över alla världens kulturer och människor. Gemenskapen är förvånansvärt bra, med tanke på att här finns så många elever från så många olika bakgr… Read more
Jag gör för tillfället praktik på ett av de bästa 5-stjärniga hotellen i Prag – Mandarin Oriental. Det är ett relativt litet hotell, men med helt otroliga kollegor. Under min praktik har jag fått ta del av och lära mig alla uppgifter inom Front Office, och dessutom på den högsta nivån av service!
En kort och intensiv utbildning som gett mig möjlighet till praktikplats på femstjärnigt hotell, vilket jag aldrig trott att jag skulle hamna på. Det spelar ingen roll om du har erfarenhet från kök eller inte innan. För mig var det helt nytt att jobba i kök och en del hade erfarenhet sen innan i min klass. Men det är små klasser vilket är väldigt bra och man jobbar både självständigt och i team. Ger många möjligheter vart du än vill i världen och det bästa är att träffa så… Read more
Något av det bästa med Culinary Arts Academy Switzerland är personerna man lär känna från hela världen. Samt för mig, att få chansen att lära mig ifrån alla världens olika kök, genom mina kamrater.
En annan sak som sticker ut mycket med denna skolan är deras kontaktnät, något som jag är säker på att jag kommer ha nytta utav.
Man kan, förutsatt att man presterar bra, få chansen att jobba i några utav världens bästa restauranger, och det är ju därför man är just här, för att lära s… Read more
Jag heter Thina och ska börja min sista termin på Hotel Institute Montreux. Under mina tre år på skolan har jag gjort två praktiker, mitt första på Sandals i Jamaica och mitt andra på Ritz i Paris. Undervisningen på skolan är intensiv men intressant och tillsammans med praktiken har jag fått en bra överblick över hotellbranschen. Efter min examen så vill jag gå vidare med en trainee utbildning inom ett stort lyxhotellföretag i Europa som till exempel Kempinski, Four Seasons eller… Read more
För mig har den första tiden på IHTTI varit otroligt lärorikt och innehållsrik. Jag trivs fantastiskt bra med min utbildning som jag har valt. Under den första terminen som jag har studerat har jag fått lära mig otroligt mycket där all undervisning har känts relevant för själva utbildningen. Skolämnena vi studerar kommer att vara till stor nytta i framtiden.Nu befinner jag mig på praktik som är en del av utbildningen på Sandals Resort i St Lucia, Carribean. Ett perfekt ställ… Read more
I hotellindustrin är att ingen dag är den andra lik. Hela världen är öppen som arbetsplats och jag träffar konstant nya människor och kulturer. Undervisningen är både teoretisk och praktiskt vilket förbereder för framtiden.SEG har hjälpt mig skapa möjligheter och ett nätverk. Jag har kontakter som hjälpt mig få praktik på Island och i Dubai. Jag har även kunnat använda mina kontakter för extrajobb hemma i Göteborg. Det bästa med IHTTI är stämningen. Vi är verkligen … Read more
Tel: +46 760 29 64 64
Mail: info@swisseducation.se
This site uses cookies, for more info visit: Privacy