Lucia Alvarez Crespo, IHTTI - Swiss Education Group

Lucia Alvarez Crespo, IHTTI

Mitt namn är Lucia och jag studerar andra året på IHTTI.

Jag började i februari 2018 och jag blev verkligen förvånad över den vackra miljön i Neuchâtel och hur utmärkt universitetet såg ut.

Lärarna är mycket vänliga och omtänksamma, de kommer alltid att erbjuda sin hjälp om du har några bekymmer. Det känns bra att vara student här.  Speciellt under första månaden, jag lärde mig att ta risker och att kliva ut från min comfortzone. Nu vågar jag ta risker och lita på mig själv.

Utbildningarna här på IHTTI är mycket lämpliga och hjälper dig att utvecklas i besöksnäringen eftersom vi inte bara lär oss om Hospitality utan också om design.

Med kunskap om design, utvecklar jag kompetenser som att kunna visualisera och designa ett rum i olika ytbehandlingar. Jag lär mig att förstå olika faktorer och principer för interiörutsmyckning och dess ursprung. Om din passion är att skapa och designa ditt eget hotell en vacker dag så är IHTTI en perfekt fit för dig.

Förutom att utbildningen är häpnadsväckande så är studenterna här på IHTTI som en stor familj, vi skrattar tillsammans, vi utvecklas och växer tillsammans. Jag är verkligen oerhört glad och tacksam att vara en del av IHTTI!

Lucia Alvarez Crespo, IHTTI