Avancerad konditorutbildning

Specialisering i schweizisk konditor- och chokladkonst

Avancerad konditorutbildning, Lucerene i Schweiz - SEG

Avancerad konditorutbildning med 700-kökstimmar, möjligheter till fantastiska praktikplatser, och enastående karriärmöjligheter. Du kommer aldrig att förväxla en moelleux med en fondant igen!

Utbildningen utgår från vårt campus i Lucerne. Förfina dina kunskaper under fyra terminer med flera praktikmöjligheter och hundratals kökstimmar. Från traditionella till samtida schweiziska recept och trender. Studenterna lär sig att förbereda och presentera avancerad choklad och konfektyr.

Studenter som går den avancerade konditorutbildningen har också möjlighet till en veckas studieresa till Paris för att studera på Ritz Escoffier Culinary School. Ledande köksmästare kommer att genomföra sessioner. Och studenter kommer också att ha möjlighet att besöka den världsberömda Rungis-marknaden. Det finns också möjlighet till ett Ritz Escoffier-certifikat i slutet av studieresan.

Grundnivå

Avancerad konditorutbildning termin 1

  • Konditor- och chokladkonst (Del 1)
  • Bakkonster
  • Biskvier, bakelser & tårtor
  • Trender i schweizisk konditorkonst
  • Introduktion till arbetslivserfarenheter
  • Språk 1

Termin 2

  • Konditor- och chokladkonst (Del 2)
  • Varma, kalla & frysta desserter
  • Choklad- & sockerkonst
  • Praliner & tryfflar
  • Språk 2

Obligatoriskt: praktik medges globalt (lokala villkor följer) eller betalas i Schweiz* (4 – 6 månader / ca. 1000 timmar).

*Min. lön i Schweiz: 2,172 CHF .

Certificate in Swiss Pastry and Chocolate Arts

Avancerad nivå

Avancerad konditorutbildning termin 3

  • Studiebesök, utveckling av smaksinnen, förpackningskonst
  • Brödvariationer
  • Tea Time och desserter över hela världen
  • Specialkost/dieter
  • Gästkock
  • Affärsplan

En veckas fältkurs på Ritz Escoffier Culinary School

Professional Diploma in Swiss Pastry and Chocolate Arts

Termin 4

  • Konstnärskap (socker, choklad, pastillage)
  • Branschtrender
  • Modern tårtdesign
  • Kulinarisk tävling
  • Affärsplan

Advanced Professional Diploma in Swiss Pastry and Chocolate Arts

*Min. lön i Schweiz: 2,172 CHF .

Finansiering grundnivå

Avgifter från oktober 2017

Termin 1

23,110 CHF

Termin 2

20,660 CHF

Finansiering avancerad nivå

Avgifter från oktober 2017

Termin 3

21,660 CHF

Termin 4

21,660 CHF

Studenter berättar:

bakfia-konditor-utbildning konditordrommar

Sitemap | Proudly designed by Tioreo