SHMS – Swiss Hotel Management School

SHMS-Swiss Hotel Management School, världens vackraste hotellskolor och en av Schweiz mest kända och välrenommerade hotellskolor. Här studerar man i en miljö som andas hotell management och lyx.

Ett brett utbud av program som inkluderar Hotell Management, Events, Resort och SPA management och Food & Beverage management ger studenten möjligheten att skaffa sig den spetskompetens som efterfrågas av så många internationella hotellkedjor.

Till SHMS-Swiss Hotel Management School, Schweiz mest traditionella hotellskola, kommer elever från över 80 länder varje år. Detta ger en unik studiemiljö där den internationella erfarenheten och utbytet mellan olika kulturer sätts i fokus. Det historiska slottet som är SHMS-Swiss Hotel Management School, Caux Campus, ligger ovanför Montreux och Geneve-sjön mitt i hjärtat av Schweiz.

Studenterna får den teoretiska och praktiska kunskapen som krävs för att bli en framgångsrik hotellchef genom att studera i skolans top-moderna lokaler och praktisera i kök och restauranger där det serverats kungligheter i över hundra år. På skolan finns stora konferenslokaler där studenterna arrangerar events, det finns ett SPA och tillgång till gym samt tre restauranger som studenterna kan äta frukost, lunch och middag vid.

Program

Spännande events 

poster-freddie-for-a-day-may-2016Varje år arrangerar studenterna vid SHMS-Swiss Hotel Management School ett event tillsammans med Freddy Mercury Trust. Eventet kallas Freddy for a Day och är till för att uppmärksamma och förebygga AIDS.

Varje år samlar studenterna in pengar genom att arrangera auktioner, få sponsorer och hålla en stor konsert i Montreux vid hjärtat av Geneve-sjön.

Vid SHMS-Swiss Hotel Management School så lär man sig inte bara att bli en bra hotelier, man får en upplevelse där det internationella, mångkulturella och förståelsen för människor från hela världen sätts i fokus. Läs mer om Freddy for a Day.

Skolans officiella samarbetspartners är:

 

Sitemap | Proudly designed by Tioreo