IHTTI – School of Hotel and Design Management

IHTTI School of Hotel and Design Management är en av Schweiz och världens ledande hotell management skolor. Här förbereder man studenterna för en ledande karriär i den internationella hotellbranschen.

Skolan prominenta alumnus är det bästa kvittot på att IHTTI School of Hotel and Design Management håller absolut världsklass då många före detta elever håller några av världens mest framgångsrika hotellkarriärer. Före detta elever från IHTTI School of Hotel and Design Management har inte bara gjort karriär internationellt, utan driver även några av Skandinaviens främsta hotell.

Skolans unika kombination av hotell management och design gör att eleverna blir kreativa ledare som lär sig att utveckla nya koncept, ta fram och skapa nya idéer och driva en organisation framåt. En av Schweiz mest spännande hotellutbildningar.

IHTTI-School of Hotel and Design Management ligger i centrala Neufchatel, en stad med ca. 100,000 invånare och med ett rikt kultur, nöjes och nattliv. En perfekt studentstad. Och för studenten som vill uppleva mer av Europa är det bara tre timmar till Paris och tre timmar till Milano.

Program

Studenter berättar

Ellen Lindvall har precis avslutat sina studier på IHTTI-School of Hotel and Design Management, Neufchatel och jobbar nu på Hotell Pigalle i Göteborg. Hör henne berätta om hennes erfarenhet när hon studerade hotell management i Schweiz.

Skolans officiella partners är:

Sitemap | Proudly designed by Tioreo