HIM – Hotel Institute Montreux

Hotel Institute Montreux har en lång och stolt historia och är känt som en av Schweiz främsta och mest etablerade hotell management skolor. Skolans internationella anseende och dess etablerade samarbeten med den internationella hotellbranschen har varit nyckelstenarna i skolans framgång.

Till HIM-Hotel Institute Montreux välkomnas upp till 800 elever per år från mer än 60 olika länder. Detta gör skolan till en sann internationell skola och man skapar en spännande, oförglömlig och mycket lärorik studieupplevelse, inte bara i klassrummet utan även på fritiden.

HIM-Hotel Institute Montreux erbjuder en unik kombination där man studerar företagsekonomi och hotell management samt väljer en specialisation som är: Luxury Business, Human Resources, Marketing eller Finance. Samtliga specialiseringar ges i samarbete med skolans officiella partners.

Detta unika upplägg öppnar många dörrar för studenten och som utexaminerad har man hela världen som sin framtida arbetsplats.

Skolan ligger mitt i hjärtat av Montreux, världskänt för sin Jazzfestival, och längst stranden på Genevesjön med de spektakulära alperna i bakgrunden. Med bra en timme från Geneve och 3 timmar från Milano är man mitt i Europa och många spännande äventyr, upplevelser och möjligheter väntar.

Program

Studenter berättar

Mila, en av våra Svenska studenter delar med sig av sin erfarenhet och varför hon valde just HIM-Hotel Institute Montreux. Mila går andra året på HIM-Hotel Institute Montreux nu. Hon gjorde sin första praktik på Kempinski Hotel i Geneva och sin andra på SEGs marketing office.

Skolans officiella partners:

Sitemap | Proudly designed by Tioreo