Culinary Arts Academy Switzerland

Culinary Arts Academy, Switzerland är känt som en av världens främsta kock- och konditorskolor. Med sina två campus i Lucerne och i Le Bouveret, ligger skolan i hjärtat av Europa och är omringat av kulinariska traditioner från både Italien och Frankrike.

Programmet syftar till att utveckla studentens uppskattning för de Europeiska matlagningsteknikerna och filosoferna samtidigt som man introducerar studenten till moderna trender och ledarskap.

När du studerar antingen kockutbildningen eller konditorutbildningen så kombineras praktiska ämnen med ledarskapskurser. Detta så att studenten utvecklas till en framtida ledare i köket. Programmen innehåller även betalda praktikperioder där studenterna får möjlighet att jobba på några av världens främsta restauranger.

Kombination av teori, praktiska kurser och arbetslivserfarenhet gör att studenten utvecklar både de teoretiska kunskaperna och de praktiska färdigheterna som krävs för att bli en framgångsrik internationell kock eller konditor.

Med små klasser, 12 studenter i varje praktisk klass, ger våra erfarna lärare varje student den uppmärksamhet som krävs för att man ska utvecklas i köket. En internationell kock och konditorutbildning med top moderna faciliteter i hjärtat av Europa.

Program

Studenter berättar

konditorstudier2FridtjofSofia Söderberg – till vänster, studerade på Culinary Arts Academy och gick konditor programmet. Hon är
just nu i Toscana och gör sin praktik. Följ hennes resa på hennes blog: BakFia

Att ha tillgång till ett brett kontaktnät och möjligheten att praktisera hos välrenommerade konditorer världen över är bara en av få anledningar till att jag valde Culinary Arts Academy Switzerland – Sofia Söderberg

Fridtjof  B. Kringlebotn – till höger, går den internationella kock utbildningen och fick sin praktik på Mossimans i London, kocken som lagar mat åt det engelska kungahuset. Läs om hur det gick till när han fick sin praktik – Så här kniper du drömpraktiken

Skolans nyckelpartners, där studenterna får möjlighet att lära sig av några av världens främsta kockar:

 

Sitemap | Proudly designed by Tioreo